Champagne Sabling - Morgenmusik

Gå til indhold
Champagne sabling  
Gør din fest ekstra festlig

Når Mogens åbner en flaske champagne med sabel, får i en festlig og flot ceremoni der løfter stemningen.
 
jeg bruger napoleontidens elegante og festlige tradition, og anvender en sabel til at åbne champagnen med.
Sabling af champagne er et festfyrværkeri som vil imponere dine gæster Og det er virkeligt et festligt indslag i jeres morgen vækning
Der sker noget særligt når man samles om champagnesabling. Der er fælles fokus på selve handlingen, og glad forventning til øjeblikket hvor toppen ryger af flasken. Og så selvfølgelig til det glas champagne i får sammen med jeres gæster.

Det er en rigtig god måde at starte din fest med. Champagne sabling, eller sabrage, som det hedder på fransk. 
Til  forskellige anledninger f.eks 
·         Polterabend     Fødselsdage
·         Bryllup   Kobber   Sølv   Guld  m.m
·         Firmafest    Store fester        Kostumebal
Champagne sabling
Mogens træffes på:  
29 26 21 87   Tager jeg ikke lige telefonen ringer jeg tilbage.
Du er også velkommen til at lægge en besked
Mail:  mb@mogens-buch.dk

Confrérie du Sabre d'Or

Er den forening som jeg er medlem af :
 
På denne side kan du finde oplysninger om historien om Sabling af Champagne som alle kan lære .
Confrérie du Sabre d'Or er en verdensomspændende organisation, der har eksisteret i Danmark siden 1987, året efter den var blevet grundlagt i Frankrig. Ordenen er siden konstant vokset og et af nutidens mest spændende broderskaber med 22.000 medlemmer verden over.
 
Hjertet i Confrérie du Sabre d'Or er at fremme den gamle tradition Sabrage, sabling af champagne, som Napoleon gjorde det, samt udbrede kendskabet til champagne. Formålet er desuden at støtte det voksende antal af Caveaux de Sabrage hvor sablingen kan udføres efter gældende forholdsregler. De forskellige Caveaux spænder fra små restauranter og vinbarer til de fornemste hoteller og champagnehuse. Alle har de to ting til fælles - Champagne og sjov.
 
For at bringe vores formål ud i verden, afholdes der hvert år adskillige arrangementer med mulighed for, at medlemmerne kan invitere deres gæster, som her vil opleve deres første sabling.
 
Vi er i Danmark stolte af, at vi fortsat bliver flere og flere medlemmer og at vi hvert år optager nye Dame chevaliers og Chevaliers i vore rækker, og vi glæder os til at give dig en unik oplevelse som gæst til et af vores arrangementer.
Tilbage til indhold